Beyoğlu'nda silahlı soygun

İstanbul Beyoğlu'nda yüzleri maskeli 3 soyguncu ellerinde silahlarla bir telefon bayisine girdi. Kasadaki 2 bin lira ile 12 cep telefonunu yanlarına alan hırsızlar, kayıplara karıştı. Soygun güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Abone ol

İstanbul Beyoğlu'nda ellerinde pompalı tüfek ve tabanca olan üç soyguncu telefon bayisini soydu.

Mağazada çalışanlar büyük korku yaşarken, soyguncular kasadan aldıkları yaklaşık 2 bin lira ve 12 adet telefonla kayıplara karıştı.

Olay, Beyoğlu Örnektepe Mahallesi, Etibank Caddesi üzerinde bulunan bir telefon bayisinde meydana geldi. Yüzleri maskeli 3 soyguncu caddenin yoğun olduğu iş çıkış saatlerinde telefon bayisine geldi.

Ellerinde pompalı tüfek ve tabanca olan iki soyguncu çalışanları etkisiz hale getirdi. Diğeri ise bu esnada kasadaki parayı ve teşhir için vitrinde bulunan 12 adet cep telefonunu aldı.

Güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedilen olayda soyguncular vitrinde bulunan telefonları yanlarında getirdikleri poşete doldurdu.

Hırsızlar mağaza içerisinde bir el ateş ettikten sonra olay yerinden yaya olarak kaçtı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis çevrede güvenlik önlemi aldı. Kamera kayıtlarını alan güvenlik güçleri soyguncuların yakalanması için çalışma başlattı.

ulusalkanal.com.tr

Tanışmak için otostop çekerek İstanbul'a geldiler Yurt Malatya'da tombala operasyonu Yurt Üst geçidin altında can verdi Yurt Boş arazideki kablo polisi alarma geçirdi Yurt