İstanbul'da iki ayrı yerde bomba alarmı!

İstanbul'da iki farklı noktada şüpheli paketler bulundu. Paniğe eneden olan paketler bomba uzmanı ekipler tarafından imha edildi. İki pakettenden de bomba çıkmadı.

Abone ol

İstanbul'da yine bomba paniği yaşandı. Okmeydanı ve Göztepe'den iyi ayrı bomba ihbarı yapıldı.

İhbarlardan ilki, akşam saatlerinde Okmeydanı Mithatpaşa Caddesi'nden geldi. Vatandaşlar silahlı 6 kişinin havaya ateş ettiğini ve caddeye bir pankart astığını söyledi. Olay yerine giden ekipler bomba süsü verilmiş pankarta asılı bir paket buldu.

Cadde trafiğe kapatıldı, şüpheli paketin etrafı güvenlik çemberine alınarak paket patlatıldı. Paketin içinden piknik tüpü çıktı. Gerekli incelemeleri tamamladıktan sonra olay yerinden ayrılan ekipler piknik tüpünü kaldırımda bıraktı.

Bir diğer ihbar ise sabah saatlerinde Kadıköy'den geldi. Bu kez Göztepe Köprüsü'ne asılmış pankarta bağlı paket paniğe neden oldu. Bölgeye bomba imha uzmanı ekipler gönderildi.

D-100 karayolu kısa süreliğine trafiğe kapatıldı. Yayaların üst geçidi kullanmalarına izin verilmedi. Bomba imha uzmanı üstgeçide çıkarak pankartı kesti. Yere düşen pankarta bağlı kutudan kablolar çıktı.

ulusalkanal.com.tr

Yargıdan tokat gibi yanıt Gündem Bağ-Kur'lulara iyi haber geldi Gündem Karar çıktı! Müebbet hapis Gündem Hikmet Çiçek: TiP’ten Vatan’a Gündem