Ali, Nazlı için engelleri yıkıyor! Mucize Doktor 15. bölüm bu akşam ekranlarda! Neler yaşanacak?

Perşembe akşamlarının en sevilen dizisi Mucize Doktor'un 15. bölüm fragmanları yayınlandı. Yeni bölümde neler olacak? Doktor Ela ile Doktor Ferman arasında rekabet başlıyor.

Abone ol

FOX Tv'de bu akşam yeni bölümüyle ekrana gelecek olan reyting rekortmeni dizi Mucize Doktor'da, Doktor Ela'nın desteklemesiyle, Ali, engellerine karşı bir adım atacak! Nazlı ise hislerinin daha çok farkına varmaya başlayacak.

Doktor Ela ile Doktor Ferman'ın arasında sıkı bir rekabet başlıyor bu arada düzenlenecek etkinliğe gelmesi için Nazlı, Ali'yi ikna etmeye çalışır. Doktor Ela'nın da değişebileceğinin sinyallerini vermesiyle, Ali etkinliğe katılır fakat ataklarını tetikleyecek bir durum yaşanır.

15. BÖLÜM 1. FRAGMAN

15. BÖLÜM 2. FRAGMAN

Ertuğrul mu geliyor? Kuruluş Osman 5. bölüm izle... 6. bölüm fragman yayınlandı! Medya Benim Adım Melek 14. bölüm fragman yayınlandı! 13. bölümde neler oldu? 13. bölüm izle... Medya Müjgan Yılmaz'ın çocuğunu öğreniyor! Bir Zamanlar Çukurova'da 49. bölümde neler yaşanacak? 49. bölüm fragman yayında! Medya MasterChef'te ilk finalist belli oldu! Eleme potasında yarışacak son isim kim? Kimler elemeye kaldı? Medya