Ulu Önder Atatürk, İstanbul'da anıldı

İstanbul'daki resmi törenin adresi Taksim Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'ydı. Önce anıta çelenk konuldu ardından da Cemal Reşit Rey Salonu'nda anma etkinliği yapıldı.

Abone ol

İstanbul'da 10 Kasım anmasının resmi töreni Taksim Meydanı'nda yapıldı. Cumhuriyet Anıtına çelenk bırakıldı. Bayrak yarıya çekildi.

Törene İstanbul Valisi Vasip Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, birinci Ordu Komutanı Orgeneral Musa Avsever, AKP, CHP, MHP, Vatan Partisi ve meslek örgütü temilcileri katıldı.

Törenin yapıldığı sırada Taksim'de hayat durdu.

Resmi program Cemal Reşit Rey Kongre Merkezi'nde düzenlenen törenle devam etti.

Birinci Ordu Komutanlığı'nda görevli öğretmen Albay Erhan Altınok "İçimizdeki Biri Mustafa Kemal Atatürk" konulu bir sunum yaptı.

Daha sonra Valilik tarafından düzenlenen komposizyon, şiir ve resim yarışmalrında dereceye giren ilkokul öğrencilerine ödülleri verildi.

Program, İstanbul Üniversitesi Vakfı Adıgüzel Okulları Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin, "Atatürk'ün Bir Saati Vardı" isimli gösterisiyle sona erdi.

HABER: SİNAN SUNGUR-KAMERA: CANBERK HAZAR

ulusalkanal.com.tr

Ankara'da Telafer teyakkuzu Gündem Hakkari ve Van şehitleri son yolculuğuna uğurlandı Gündem CHP, Parti Meclisi bildirisini halka anlatmak için harekete geçiyor Gündem Askeri konvoyun bir bölümü Şanlıurfa'ya ulaştı Gündem