Ahmet Hakan'a yapılan saldırıya meslek örgütlerinden tepki geldi

Gazeteci Ahmet Hakan'a yapılan saldırıya meslek örgütlerinden tepki geldi. Türkiye Gazeteciler Cemiyeti, Basın Konseyi ve Gazetecilere Özgürlük Platformu İstanbul Valiliği önünde ortak bir basın açıklaması yaparak saldırıyı kınadı. İstanbul Barosu'dan yapılan yazılı açıklamada ise gazetecilerin hedef gösterildiği belirtildi.

Abone ol

Gazeteci Ahmat Hakan'a yapılan saldırı sonrası meslek örgütleri tek tek saldırıyı kınadı. Ahmet Hakan'a destek veren Türkiye Gazeteciler Cemiyeti ve Basın Konseyi, Gazeticilere Özgürlük platformu ile ortak bir basın açıklaması yaptı.

Meslektaşları, Ahmet Hakan'ın, koruma talebi ile gittiği İstanbul Valiliği önünde toplandı.

Ortak basın açıklamasını okuyan Gazeticilere Özgürlük Platformu Dönem Sözcüsü Uğur Düç yaptı, "Baskılara rağmen yazmaya, haber vermeye devam edeceğiz" dedi.

Ahmet Hakan'a yapılan saldırıya İstanbul Barosu'ndan da tepki geldi. Yazılı bir açıklama yapan Baro, "Bu saldırı basit bir "darp" değildir diyerek gazetecilerin hedef gösterildiğine dikkat çekti.

HABER: DENİZ ÇAĞLAYAN

KAMERA: ŞENGÜL DERİN

Leman dergisinin acı günü Medya İstanbul Valiliği'nden Ahmet Hakan açıklaması Medya Aydın Doğan'dan Tayyip Erdoğan'a yanıt Medya Cem Uzan'dan Ahmet Hakan açıklaması Medya