Van'daki faciada önemli tespit

Van'daki trafik kazasında hayatını kaybeden 11 kişi arasında bir öğretmen ve açıköğretim sınavı için Çaldıran ilçesinden Van'a giden öğrencilerin de bulunduğu tespit edildi

Abone ol

Van'da korkunç kaza: Çok sayıda ölü var Van'da kamyonla yolcu minibüsünün çarpışması sonucu yaşamını yitiren 11 kişi arasında bir öğretmen ve açıköğretim sınavına giden öğrencilerin de bulunduğu belirlendi.

Erciş-Van karayolunda meydana gelen kazada yaralanan 4 kişinin tedavisi devam ediyor.

Hayatını kaybeden 11 kişinin cenazeleri otopsi için Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezine kaldırıldı.

Yaşamını yitirenler arasında bir bayan öğretmen ve açıköğretim sınavı için Van'a giden öğrencilerin de bulunduğu tespit edildi.

Kaza nedeniyle kısmen ulaşıma kapanan Erçiş-Van karayolu, araçların çekici yardımıyla kaldırılmasının ardından yeniden açıldı.

Çaldıran ilçesinden Van'a giden İsmet Ağaç'ın kullandığı 65 HC 593 plakalı yolcu minibüsü, Erciş-Van karayolunda karşı yönden gelen 06 DL 2741 plakalı temizlik malzemesi yüklü kamyonla çarpışmış, kazada 11 kişi hayatını kaybetmiş, 4 kişi yaralanmıştı. (AA)

Komşuda deprem Yurt Büyük operasyon başladı Yurt Sivas'ta 9 kişi tutuklandı Yurt Türkiye'nin ilk "lav tüpü mağarası" Hatay'da bulundu Yurt