Komutanlara yer açılıyor

Abone ol

Tutsak yurtseverlerin kaldığı Silivri Cezaevi'nde hummalı bir hazırlık başladı. Yurtseverlerin kaldığı koğuşlar bir bir değiştirilmeye başlandı.

2 ve 3 kişik hücrelerde kalan yurtseveler ortak koğuşlara alınmaya başlandı. Koğuşlarda artık 3'ten fazla kişi bir arada kalacak. Düzenleme "Askeri cezaevlerinde kalan Balyoz tutukluları için yer mi açılıyor" sorusunu akıllara getirdi.

İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Mehmet Bedri Gültekin ve Erkan Önsel, Turan Özlü ile Oktay Yıldırım'ın kaldığı koğuşa alındı. Gazeteci Hikmet Çiçek ve Deniz Yıldırım da Albay Hasan Atilla Uğur, Hasan Ataman Yıldırım ve Kemal Alemdaroğlu'nun kaldığı koğuşa geçti.

Değişiklik Mehmet Perinçek'in sosyal medya hesabından yaptığı duyuru ile öğrenildi. Perinçek değişikliği "anlaşılan askeri cezaevlerinden getirilecek Balyoz hükümlüleri için yer açıyorlar" sözleriyle yorumladı.

Balyoz kararlarının Yargıtay'da onanmasının ardından İnfaz Savcılığı'nın harekete geçerek askeri cezaevlerindeki komutanların Silivri'ye naklini istediği basına yansımıştı.

ulusalkanal.com.tr

'Türk de biziz Kürt de biziz' Gündem İşçi Partisi'nden CHP ve MHP'ye açık çağrı Gündem İzmir'de yolsuzluk temizliği Gündem Erdoğan'ın bu açıklaması muhalefeti çok kızdıracak Gündem