Onlar ekiyor, onlar biçiyor ve yine onlar satıyor

Silivrili kadınlar kurdukları kooperatif ile kendi yetiştirdileri ürünleri kendileri satışa sunuyor. Gazitepe Köyü Kadılarını Kalkındırma Kooperatifi'nde üyesi kadınlar şimdiye kadar tarhana, turşu, ev eriştesi, makarna, reçel gibi onlarca ürün doğal ortamlarda hazırlanarak satışa hazır hale getirmiş.

Abone ol

Onlar ekiyor, onlar biçiyor ve yine onlar satıyor. Silivrili kadınlar üye oldukları kooperatif ile hem kendi ürününü yetiştiriyor hem de ev bütçesine katkı sağlıyor.

İstanbul'un Silivri ilçesi Gazitepe mahallesinde yaşayan kadınlar 18 dönümlük arazide kendi ürünlerini yetiştiriyor. Kendi yetiştirdikleri ürünleri doğal ürünleri yine kendi imkanlarıyla satışa sunuyor.

Gazitepe Köyü Kadınlarını Kalkındırma Kooperatifi'nde satışlardan elde edilen tüm gelirler kooperatif üyesi kadınlara dağıtılıyor.

Güler Yılmaz’ın öncülük ve kurucu başkanlığını yaptığı, kooperatif her hafta sonu farklı köy ve mahallelerde bilgilendirme toplantıları düzenliyor.

Gazitepe Köyü Kadınlarını Kalkındırma Kooperatifi'nde şimdiye kadar tarhana, turşu, ev eriştesi, makarna, reçel gibi onlarca ürün doğal ortamlarda hazırlanarak satışa hazır hale getirilmiş.

ulusalkanal.com.tr

Lüks cip otomobille çarpıştı: 2 yaralı Yurt İstanbul Emniyet Müdürlüğü: 757 personel görevden uzaklaştırıldı Yurt Otomobil kaya parçasına çarptıktan sonra takla attı: 3 yaralı Yurt Kahramanmaraş’ta 168 polis açığa alındı Yurt