İçişleri Bakanlığı duyurdu

İçişleri Bakanlığından, iç güvenlik operasyonu kapsamında Şırnak'ın Bestler Dereler Bölgesi'nde 5 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.

Abone ol

Bölücü terör örgütü PKK, Şırnak'ta büyük kayıp verdi. Bestler Dereler Bölgesinde 5 PKK'lı etkisiz hale getirildi. Silahları da ele geçirildi. Irak'ın kuzeyindeki PKK yuvaları da bir kez daha vuruldu.

PKK'nın bir zamanlar yuvalandığı Şırnak kırsalında terör örgütü büyük darbe yedi.

Bestler Dereler Bölgesi'ne yapılan opeasyonda 5 terörist etkisiz hale getirildi. PKK'lılara ait silah ve mühimmatlar da ele geçirildi.

Şırnak kırsalında operasyon aralıksız sürüyor.

Yurt dışında da terör örgütüne nefes aldırılmıyor. Türk savaş uçakları Irak'ın kuzeyindeki Zap ve Gara kamplarına hava harekatı düzenledi.

Operasyonda PKK'lılara ait sığınak, barınak ve mühimmat depoları imha edildi.

Tunceli'de ise teröristlerin baharın gelmesiyle birlikte saldırı yapacağı ve silah depoladığı öğrenildi. Bu kapsamda Munzur Vadisi Milli Parkı yakınlarına operasyon yapıldı. PKK'lılara ait mağara ve silah deposunu kullanılamaz hale getirildi.

ulusal.com.tr

İyi Parti'de kavgalar başladı Gündem Cumhurbaşkanı Yardımcısı'ndan müttefiklik çıkışı: Müsamaha göstermeyeceğiz! Gündem Çavuşoğlu'ndan İsrail'e sert tepki Gündem Doğu Akdeniz’de İkinci Sevr ve Hayali Türk - Amerikan Deniz Savaşı Gündem