Burası İşçi Partisi il binasının önü

Tayyip Erdoğan gerçekleştireceği miting için bugün Denizli’deydi. 29 Ekim Bulvarında gerçekleşecek mitinge saatler kala şehrin dört bir yanında yoğun güvenlik önlemleri alındı.

Abone ol

Bu kez gözaltı yeri emniyet değil sokak oldu. Hedefte ise öncü gençlik üyeleri vardı. İşçi Partisi il binası önü sabah saatlerinde özel harekat timleri ile sarıldı. Ardından ise aday tanıtım standı karşısına TOMAlar yerleştirildi. Gün boyu gözetim altında tutulan partililerin sabahtan itibaren attıkları her adım izlendi. İşçi Partisi Denizli il başkanı İbrahim Kasapoğlu parti önünde alınan yoğun güvenlik önlemlerini ise çaresizliğin ve yıkılışın göstergesi olarak değerlendirdi.

Erdoğan’ın Denizli’ye gelmesine saatler kala daha önceki mitinglerde alışık olduğumuz Çevik kuvvet değil çoğunlukla özel harekat timleri görev yaptı. İşçi Partisi İl binası önü mitinge saatler kala hiçbir gerekçe olmaksızın özel harekat timleri ile çevrildi. Ardından TOMAlar İşçi Partisi etrafına yerleştirildi.

Parti etrafında alınan olağan üstü güvenlik önlemlerini ise il başkanı Kasapoğlu “ özel harekatla partiyi kuşatmaya kadar gelindiyse bu çaresizliğin ve yıkılışın açık göstergesidir” dedi.

Kasapoğlu “Tayyip Erdoğan her Denizli’ye gelişinde partimiz polis kuşatmasına alınıyor. Çevik kuvvetini, TOMAsını partimizin önüne yığıyor. Ama bu sefer korku daha da büyüdü ki özel harekat ekiplerini yığdılar. Bu Tayyip Erdoğan’ın korkusunun ne kadar derinleştiğinin açık göstergesidir. Özel harekatla partiyi kuşatmaya kadar geldiyse bu korku artık çaresizlikleri ve yıkılışlarını açıkça gösteriyor. İlginç olan Denizli’de yüzlerce örgüt var neden herhangi bir örgüte karşı böyle olağanüstü hal ilan edilmezken sadece bize karşı özel önlemler alınıyor. Korkuyorlar çaresizlikleri açığa çıkmıştır.” diye konuştu.

Behiye Yaraşçı

ulusalkanal.com.tr

ABD kaos çıkarabilir mi? Gündem Başbakan’a papaz büyüsü! Gündem Bahçeli'den tahliye yorumu Gündem Dershaneler tasarısı yasalaştı Gündem