Gül'den, Erdoğan ve Arınç'a ilginç sözler

Milli Kütüphane’de düzenlenen anma töreninde ilgilinç sahneler yaşandı. Son bir hafta da araları açılan Başbakan Erdoğan ve Bülent Arınç yan yana oturdu. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ikiliye dönerek "bu resimler ve fotoğraflar sizleri kaydediyor" dedi. Bu uyarı üzerine, Erdoğan gülümsemeye çalıştı, Arınç ise tepkisiz kaldı.

Abone ol

Kızlı-Erkekli tartışmaları ikilinin arasını açtı. Gerginlik 10 Kasım töreninde ilginç görüntülerin yaşanmasına neden oldu.

Başbakan Erdoğan ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç yaşanan gerginliğin ardından ilk kez 10 Kasım törenlerinde yan yana görüntü verdi. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ise Erdoğan ve Arınç'a ilginç sözler söyledi.

Gül, protokolün önünde oturanlarla el sıkıştı, ardından gelen Arınç el sıkışmadan bir süre bekledi. Arınç, Gül’ün yerine oturduğu sırada kendisinin nereye oturacağı konusunda bir an tereddüt yaşadı. Arınç, koltukların üzerindeki isimlere baktıktan sonra Başbakan Erdoğan’ın solundaki koltuğa oturdu.

Medya mensupları Erdoğan ile Arınç’ı görüntüleme yarışına girdi.

Cumhurbaşkanı Gül o anda, "bu resimler ve fotoğraflar sizleri kaydediyor" uyarısında bulundu.

Bu uyarı üzerine, Erdoğan gülümsemeye çalıştı. Bülent Arınç ise tepkisiz kaldı.

ulusalkanal.com.tr

10 Binler Dolmabahçe'de buluştu Gündem CHP, Atatürk'e mevlit okuttu Gündem Gericiliğin “Sancaktar“ından skandal 10 Kasım ilanı Gündem AKP'ye " klasik" tepki Gündem