CHP İl Başkanı Zekeriya Tozan'a yumruklu saldırı!

CHP Düzce İl Başkanı Zekeriya Tozan, 2 kişinin saldırısına uğrayarak darp edildi. Tozan, doktor raporu alarak şikayette bulundu. 2 saldırgan ve olayı sosoyal medaya paylaşan 1 kişi Adliye'ye sevk edildi.

Abone ol

Düzce’de, CHP İl Başkanı Zekeriya Tozan’ı sokak ortasında tekme tokat döven Cihan Cengiz ve Raşit Arslanaydın adliyeye sevk edildi. Olay anını sosyal medyada palaşan Osmanlı Torunları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İsa Üçüncüoğlu da adliyeye gönderilenler arasında.

Olay Dün saat 14.30 sıralarında Fevzi Çakmak Mahallesi’nde yaşandı. CHP Düzce İl Başkanı Zekeriya Tozan’ın kullandığı otomobile arkadan gelen başka bir otomobil çarptı. Araçtan inen Cihan C. ve Raşit A., ’Sen vatan hainisin’ diyerek Tozan’a saldırdı.

Tozan, aldığı tekme ve yumruk darbeleriyle yere düşürken, 2 saldırgan araçlarına binip kaçtı.

Başkanın şikayeti üzerine Cihan C. ve Raşit A. ile İsa Üçüncüoğlu gözaltına alındı. Ardından adliyeye sevk edildi.

Şüphelilerden Cihan C. ve Raşit A., ’kasten yaralama’, İsa Üçüncüoğlu ise ’suça azmettirmek’ ve ’halk arasında korku ve panik yaratmak amacıyla tehdit’ suçlarından savcıya ifade verecek.

ulusalkanal.com.tr

TSK açıkladı: 25 terörist öldürüldü Gündem Hakkari'de operasyonlar sürüyor Gündem Bernie Sanders, üç eyalette ön seçimleri kazandı Gündem Avrupa Birliği Bakanı Bozkır tarih verdi Gündem