Hangisi uygunsuzca, yerli yersiz, gereksiz yere anlamına gelen ve sözlüklere girmiş bir ifade değildir? Kim Milyoner Olmak İster'de sorulan sorunun cevabı nedir? Zırt zırt doğru cevap mı?

ATV ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında dün sorulan soru seyircileri ekran başına bağladı. Bir kelimenin tanımı ile doğru yazımını isteyen soruda; 'Hangisi uygunsuzca, yerli yersiz, gereksiz yere anlamına gelen ve sözlüklere girmiş bir ifade değildir?' soruldu.

Abone ol

Dün akşam ATV'de yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında herkesi meraka düşüren bir soru soruldu. Kenan İmirzalıoğlu tarafından sunulan ve bilgilerine güvenen ve yeni şeyler öğrenmek isteyen büyük bir kitle tarafından yıllardır takip edilen yarışmada yine yarışmacılar ter döktü.

İşte o soru;

Hangisi uygunsuzca, yerli yersiz, gereksiz yere anlamına gelen ve sözlüklere girmiş bir ifade değildir?

A:Zırt pırt

B:Zırt fırt

C:Zırt tırt

D:Zırt zırt

Doğru cevap c şıkkı ile verilen zırt tırt'tır. Zırt tırt sözlüklere girmiş bir ifade değildir.

ulusal.com.tr

Dudullu Postası hangi kanalda yayınlanmaya başlayacak? Dudullu Postası'nın konusu ne? Dudullu Postası oyuncu kadrosu... Medya Sercan'dan Barış'a flaş sözler! Survivor 2020 fragman izle... Adada sular durulmuyor! Medya Tutunamayanlar 11. bölüm izle… Tutunamayanlar 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Medya Yasemin aldatıldığını öğrendi! Gel Dese Aşk 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Gel Dese Aşk 3. bölüm izle… Medya