“Tayyip Erdoğan İstifa” Eylemi

Çorlu da Tayyip Erdoğan İstifa eylemi yapıldı.

Abone ol

Türkiye Gençlik Birliği ve İşçi Partisi Memleket Sevdalıları Derneği Atatürk Meydanında ortak basın açıklaması yaptı. Basın açıklamasın Türkiye Gençlik Birliği yönetici İlayda Ergene okudu.

Türkiye Hükümetsizdir..

Bugün Türkiye Hükümetsizdir. Hükümete mensup 3 bakan yolsuzluklarından dolayı istifa etmiştir. Yetmez Hükümetin tamamının istifa etmesi gerekir. Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar giderken suçlunun kim olduğunu ortaya koymuştur. Erdoğan Bayraktarın açıklamasında şu ifadeler var. “Soruşturma dosyasında var olan ve yasalara uygun olarak onaylanan imar planlarının büyük bir bölümü Sayın Başbakan’ın talimatı ile yapılmıştır. Bu milleti rahatlatmak için Sayın Başbakan’ın istifa etmesi gerektiğine inandığımı ifade ediyor, yüce milletimize saygılar sunuyorum” dedi. Bu açıklamadan da anlaşılacağı üzere bu yolsuzluklardan Başbakanlık koltuğunda oturan Recep Tayyip Erdoğan’ın bizzat dahli vardır. Başbakanlık koltuğunu işgal eden zat derhal istifa etmesi gerekir.

Bugün Türkiye tarihinde görülmemiş yolsuzluklar pislikler ortaya saçılmakta. Bakan çocuklarının yatak odalarından sayısız para kasaları çıkmaktadır. Paralar ayakkabı kutularına doldurulmaktadır. Recep Tayyip Erdoğan’ oğluna gemicik flosu kurdu. Emekçilerimizin işçilerimiz, köylümüzün parası har vurup harman savrulmakta.

Bu böyle gitmeyecek ey AKP.

Türk Milletinin 19 Mayis 2012 başlayan yürüyüşü 29 Ekimlerde 10 Kasımlarda devam etti. Haziran Ayaklanması ile birlikte Türk Milleti mücadelesini doruk noktasına çıkardı. Bugün AKP ve Cemaat arasındaki ayrışmalarda halkın büyük etkisi vardır. Artık AKP ve Cemaat için deniz bitti. Türk Milleti barikatı bölücülüğe gericiliğe ve emperyalizme karşı yükseltti. Ve geldikleri yer ortada. Yakın dost olduğunu söyleyen iktidar ve cemaat mensupları birbirlerine karşı beddualar savurmakta. Ağza alınmayacak açıklamalar yapmakta. Bunların dostluğu menfaat üzerine kuruludur, çıkar üzerine kuruludur. Bugün sergiledikleri bunun eseridir.

Ey Akp ve Cemaat birbirinizden farklı değilsiniz. İkinizde yıkılıyorsunuz ve yıkılacaksınız. Türk milleti tekrar milli hükümetine kavuşacak. Mustafa Kemal’in kurduğu Cumhuriyet yeniden inşa edilecektir. Bu cumhuriyette ikinize de yer yok bunu bilesiniz.

Haber: İmdat Şahin

ulusalkanal.com.tr

Osmaniye'de kaza: 10 tarım işçisi yaralı Yurt Elektrik kesintileri protesto edildi Yurt HES yolsuzlukları görünenden daha büyük! Yurt Antalya'da deprem Yurt