İstanbul'a yılın ilk karı düştü

İstanbul'da beklenen kar geldi. Buz pistine dönen yollarda ilerlemeye çalışan sürücüler kameralara takıldı. Bursa, Gaziantep ve Bolu Dağı'nı kar esareti, Çanakkale Boğazı'nı da fırtına vurdu.

Abone ol

Bodrum Venedik'e döndü, Bolu Beyaz'a büründü, İstanbul'a da yılın ilk karı düştü. Yurdun dört bir yanı beyaz gelinliğini giydi.

Taksim Meydanı başta olmak üzere İstanbul’un bir çok semtine yağan kar kartpostallık görüntüler oluşturdu.

Kimi fotoğraf makinesinin karşısına geçti... Kimi de kar topu oynamayı tercih etti.

Karın tadını çıkaranlar kadar eziyetini çekenler de vardı. Kara hazırlıksız yakalanan sürücüler, buz pistine dönen yollarda zor anlar yaşadı.

İlerlemekte güçlük çeken araçların yardımına çevredekiler yetişti.

Türkiye’nin en önemli geçiş güzergahlarından Bolu Dağı da beyaz esaretin etkisini yaşadı. Ulaşım felç oldu, araçlar yolda kaldı.

Gaziantep'te sürücüler temkinliydi. Araçlar kazaya sebeyiet vermemek için ağır ağır ilerledi.

Bursa da beyaz örtü eziyete dönüştü. Yoğun kar yağışı nedeniyle Orhaneli, Keles, Harmancık ve Büyükorhan'daki çok sayıda köy yolu trafiğe kapandı.

Bodrum'da sağanak yağış yolları göle çevirdi. Yollardaki su birikintileri nedeniyle araçların tekerleri sulara gömüldü.

Çanakkale Boğazı'nı da fırtına vurdu. Kuvvetli poyraz nedeniyle Lapseki-Gelibolu arası feribot seferleri iptal edildi. TIR ve araç sürücüleri Lapseki'de mahsur kaldı.

Zonguldak'ta dev dalgalar dalgakıranları aştı, sahile yakın çocuk parkı ve kafeteryalara kadar ulaştı. Dalga nedeniyle liman giriş ve çıkışları durduruldu.

ulusalkanal.com.tr

Yollar buz pisti! Yurt Yüksekova'da gerginlik Yurt Kar yağışı etkisini gösterdi Yurt Yörükler ilaç bağımlısı keçi istemiyor! Yurt