Yurtta kar esareti

Türkiye kar esareti altında kaldı. Manisa, Burdur, Erzincan ve Denizli'nin bazı ilçelerinde okullarda eğitime bir gün ara verildi. Kayseri'nin Yahyalı ilçesinde kuvvetli sağanak, sele neden oldu. Bölgede su baskını yaşandı.

Abone ol

Beyaz esaret yurdu teslim aldı. Bir çok ilde kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Eğitimde de kar engeli yaşandı.

Manisa'nın Kula ilçesinde kar yağışı etkili oldu. Akşam saatlerinde başlayan kar, tipiye dönüştü. İlçe genelinde kar yağışı nedeniyle eğitim ve öğretime 1 gün ara verildi. Ulaşımda bazı aksamalar yaşandı.

İzmir-Ankara kara yolunda tır kazası meydana geldi. Yol bir süreliğine trafiğe kapandı. Ekiplerin çalışmasıyla tekrar açılan yolda trafik akışı kontrollü olarak yapılıyor.

Eğitimin kar engeliyle karşılaştığı bir diğer il Erzincan oldu. Refahiye ilçesinde olumsuz hava koşulları nedeniyle taşımalı eğitim gören öğrenciler için okullar bir gün tatil edildi.

Denizli'de de kar yağışı yaşamı olumsuz etkiledi. Denizli-Antalya kara yolunda ulaşım kontrollü sağlanıyor. Bölgede tuzlama ve kar kürüme çalışmaları yapılıyor.

Acıpayam ilçesindeki bazı okullar ile Bekilli ilçesinde taşımalı sistemle eğitim gören öğrenciler için okullar tatil edildi.

Göller yöresinin başkenti Burdur'da kara teslim oldu. Bazı okullarda eğitime bir gün ara verildi.

Kayseri'de ise sağanak sele neden oldu. Yahyalı ilçesine bağlı Ulupınar ve Kapuzbaşı Mahallesinde sağanak dere yataklarında su taşkınına yol açtı.

Yahyalı Belediyesi ekipleri sele iş makineleriyle müdahale etti. Jandarma ve kaymakamlık ekipleri de ilçede güvenlik tedbiri aldı.

ulusal.com.tr

Son dakika haberleri... Ali Yerlikaya'dan uçak kazasıyla ilgili yeni açıklama Gündem İstanbul'da FETÖ operasyonu Gündem El Kaide'ye operasyon Gündem Diyarbakır'da PKK operasyonu Gündem