Ankara'da flaş gelişme! CHP Ankara adayı Mansur Yavaş'tan art arda flaş açıklamalar! Bu görselleri paylaştı

CHP, Ankara'da öne geçti. CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, "Son sandık sayılana kadar sandıklarımıza sahip çıkmaya devam edelim. Ankara’nın geleceği size emanet değerli arkadaşlarım. Bereket ve huzura saatler kaldı" açıklaması yaptı. Mansur Yavaş, Twitter hesabından Ankara Yenimahalle ve Çankaya ilçelerinin seçim sonuçlarının yer aldığı fotoğraflar paylaştı. Yavaş, en son paylaşımında, "Değerli gönüldaşlarım, Ankara bereket ve huzura yakın olsa da daha oyların %30 u sisteme girilmedi. Sandıklarımızı ıslak imzalı tüm oylar sisteme girilene kadar bırakmayalım" ifadelerini kullandı

Abone ol

CHP, Ankara'da öne geçti. CHP'nin adayı Mansur Yavaş, sosyal medyadan oy sayımı devam ederken açıklama yaptı.

Yavaş yaptığı açıklamada, "Yüzler gülüyor, Ankara’da her şey kontrol altında. Bereket ve huzurun Ankara’da hakim olmasına saatler kaldı. Sandıklarımızı terk etmeyelim" dedi.

BİR AÇIKLAMA DAHA

CHP'nin Ankara adayı Mansur Yavaş, Twitter'dan bir açıklama daha yaptı.

Yavaş, Twitter'dan yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

"Son sandık sayılana kadar sandıklarımıza sahip çıkmaya devam edelim. Ankara’nın geleceği size emanet değerli arkadaşlarım. Bereket ve huzura saatler kaldı."

YENİ AÇIKLAMA

Mansur Yavaş, Twitter hesabından Ankara Yenimahalle ve Çankaya ilçelerinin seçim sonuçlarının yer aldığı fotoğraflar paylaştı.

Yavaş, paylaşımında şunları belirtti:

"Islak imzalı tutanakların %51’i (1 Milyon 663 bin oy) sisteme girildi. 906 bin oy Millet İttifakı - 757 bin Cumhur İttifakı(%54.4 - %45.6 )

Yenimahalle ve Çankaya’da açılan sandık sayısı düşük.

Sandıklara sahip çıkıyoruz, sonuna kadar sandıklardan ayrılmıyoruz."

Yavaş en son paylaşımında, "Değerli gönüldaşlarım, Ankara bereket ve huzura yakın olsa da daha oyların %30 u sisteme girilmedi. Sandıklarımızı ıslak imzalı tüm oylar sisteme girilene kadar bırakmayalım!​" ifadelerini kullandı.

ulusal.com.tr

Arnavutköy belediyesini kim kazandı? 31 Mart 2019 yerel seçim sonuçları Gündem 1 Nisan Pazartesi (yarın) İstanbul'da okullara yerel seçim tatil mi? İstanbul Valiliği'nden 'okullara tatil' açıklaması yapıldı Gündem 1 Nisan Pazartesi bütün okullara seçim tatil mi? Yarın resmi tatil mi? 1 Nisan Pazartesi okul var mı yok mu? Gündem 1 Nisan Pazartesi günü resmi tatil mi? Yarın İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya'da okullara yerel seçim tatili mi? Pazartesi günü okullar var mı yok mu Gündem