Çukur'un Mahsun'u Tarkan'ın eski koruması çıktı

Show TV'nin reyting rekortmeni Çukur dizisinde Mahsun karakterine hayat veren Berkay Ateş'in gençliğinde Tarkan'ın korumalığını yaptığı ortaya çıktı.

Abone ol

Instagram'dan meslektaşı Alican Yücesoy'un canlı yayınına katılan Berkay Ateş, 19 yaşında 4 günlüğüne Tarkan konserinde korumalık yaptığını anlattı.

Gençliğinde birçok işte çalıştığını anlatan Berkay Ateş, ablasının vasıtası ile Tarkan'ın Harbiye'deki 4 günlük konserlerinden birinde korumalık yaptığını, fakat diğer korumalara göre fiziksel olarak zayıf kaldığı için Harbiye'nin arkasında Maçka Parkı tarafına bakan ormanlık alanda korumalık yaptığını söyledi.

Ünlü oyuncu, demirlerden birçok kişinin atlamaya çalıştığını fakat rica minnetle bu kişileri geri çevirmeye çalıştığını komik bir dille anlattı.

ulusal.com.tr

Cem Yılmaz, Serenay Sarıkaya ile evlerini gizlice çekenleri affetmedi! Yaşam Ece Erken'in evli sevgilisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu eşinden boşandı! Yaşam Seda Sayan iki işinden de istifa etti! Gelen bir yorum ise ünlü şarkıcıyı çileden çıkarttı Yaşam İş insanı Süleyman Toplusoy kimdir? Toplusoy hangi markanın sahibi? Yaşam