Karadeniz, Marmara ve Akdeniz'de tatbikat! Savaş şartları eğitimi yapıldı

Kara sınırlarındaki tatbikatların ardından Türk Ordusu denizlerde de harekete geçti. Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Karadeniz, Marmara ve Akdeniz'de tatbikat yaptı. Savaş şartlarında karşılaşılabilecek durumlara karşı hazırlık eğitimi yapıldı, hedefler güdümlü füzelerle vuruldu

Abone ol

Irak sınırındaki tatbikatın ardından şimdi sıra denizlerde. Deniz Kuvvetleri Komutanlığı harekete geçti, Türkiye'yi çevreleyen karasularımızda büyük bir tatbikata yapıldı.

Deniz Kuvvetleri, Karadeniz, Marmara ve Akdeniz'de taktik tatbikatı gerçekleştirdi. Yüzer ve dalar unsurlar güdümlü füze ve harp torpidosu ile atışlar yaptı.

"Şehit Deniz Teğmen Erdem Öztürk" ve "Şehit Deniz Kurmay Albay Hüsnü Dizdar" adı verilen tatbikatlarda, güdümlü mermilerle vurulan, hedefler imha edildi. Harp torpidosu atışıyla da hedef gemi batırıldı.

Türk donanması, savaş şartlarında karşılaşılabilecek durumlara karşı hazırlık eğitimi aldı.

Karadeniz, Marmara ve Akdeniz'de yapılan tatbikatların zamanlaması ise dikkat çekti.

ulusal.com.tr

AKP Sözcüsü Ünal'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan-Melih Gökçek görüşmesi açıklaması Gündem Adana'da boya fabrikasında yangın çıktı Gündem Teoman Alili ile Ulusal Kanal Ana Haber/ 6 Ekim Gündem Şanlıurfa'da hırsızlık operasyonu: 12 gözaltı Gündem