Davutoğlu-Kılıçdaroğlu görüşmesi sona erdi

Yeni Anayasa çalışmaları bugün başladı. Başbakan Ahmet Davutoğlu, ilk olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti. Görüşme Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yapıldı.

Abone ol

Yeni Anayasa için Başbakan Ahmet Davutoğlu, muhalefet ile görüşmelerine bugün başladı.

Davutoğlu, ilk olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kapısını çaldı. İki liderin görüşmesi Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde gerçekleşti.

Görüşmeye Davutoğlu ile birlikte Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan, AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik ile AKP Grup Başkanvekili Naci Bostancı katıldı.

Kılıçdaroğlu'na ise CHP genel başkan yardımcıları Haluk Koç, Selin Sayek Böke ve Bülent Tezcan ile CHP Grup Başkanvekili Engin Altay eşlik etti.

Kılıçdaroğlu, Başbakan Davutoğlu ve beraberindeki heyeti Meclis'teki makam odasının girişinde karşıladı.

GÖRÜŞME SONA ERDİ

Başbakan Ahmet Davutoğlu ile CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun anayasa ile ilgili görüşmesi sona erdi. Görüşme 2.5 saat sürdü. AKP sözcüsü Ömer Çelik, görüşmenin "çok iyi" geçtiğini söyledi

ulusalkanal.com.tr

PKK'dan CHP'ye çağrı Gündem PKK yenildi, YDG-H'nin adı değişti Gündem Orman ve Su İşleri Bakanı'ndan kritik kar yağışı açıklaması Gündem Prof. Dr. Eyüp S. Karakaş yazdı: Ağlatan kitap Gündem