Finalistler basın toplantısında buluştu

Ziraat Türkiye Kupası finalistleri Eskişehirspor ve Galatasaray'ın takım kaptanları ve teknik direktörleri bir araya geldi.

Abone ol

Ziraat Türkiye Kupası Finali öncesi, her iki takımın teknik direktörleri ve kaptanları ortak basın toplantısı düzenledi.

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Eskişehirspor’un kupa özlemini 43 yıl aradan sonra noktalamak istediğini söyledi.

"27 yıl sonra tekrar final oynamamızın ve 43 yıl sonra da camiamıza ve taraftarımıza bir kupa hediye etmenin arefesindeyiz. İki takım olarak sonuçta bir mücadele ortaya koyacağız. Kazanmayı çok istiyoruz ama futbol bu, kaybetmek de olabilir. Dünyanın sonu değil. İnşallah bundan sonraki senelerde daha çok finaller oynayacağız ve kupa kazanacağız"

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini ise İtalya ve İngiltere’nin ardından Türkiye’de de kupayı kaldırmak istediğini belirtti.

"Daha önce İtalya’da ve İngiltere’de kupa kazanmış bir hocayım. Türkiye’de de yarın çok önemli bir şans geldi elime ve bu başarılara bir yenisini ekleyebilirim. O yüzden çok mutluyum. Mutlaka kolay olmayacak çünkü Eskişehirspor çok saygı duyulması gereken çok iyi bir takım. Favori diye bir şey yok ama az öncede söylediğim gibi daha önce İtalya ve İngiltere’de yaptığım gibi Türkiye’de de bu kupayı kazanmak istiyorum"

Ertuğrul Sağlam, Roberto Mancini’ye isminin yazılı olduğu 26 numaralı Eskişehirspor forması hediye etti. Mancini formayı alarak Türkçe teşekkür etti.

Eskişehirspor Kaptanı Sezgin Coşkun, tarih yazmak istediklerini söyledi.

"Kendi adımıza tarih yazmak istiyoruz. İnşallah kupayı müzemize götüreceğiz. Maçın centilmenlik ve sportmenlik altında geçmesini istiyoruz. Çünkü ülkenin buna gerçekten ihtiyacı var. Futbol dışında inşallah başka bir şey konuşulmayacak. Galatasaray’a da başarılar diliyorum. İnşallah zevkli bir maç olacak"

Galatasaray Takım Kaptanı Sabri Sarıoğlu ise rakip takıma başarı diledi.

"Bizim amacımız kupayı kazanmak. Kazanmak için sahada neler yapmamız gerekiyorsa onları yapmaya çalışacağız. Sezgin ve takım arkadaşlarına başarılar diliyorum. Onlar da ellerinden geleni yapacaklar. Güzel bir maç olsun"

Fotoğraf: ntvspor.net

ulusalkanal.com.tr

Şampiyon basketbolcular basınla buluştu Spor Hedef Jimmy Durmaz! Spor Fener rekor kırdı Spor Cüneyt Çakır Devler Ligi finalinde Spor