Salonunuza Zenginlik Katacak Köşe Takımı Modelleri Enza Home'da

Abone ol

Evinizin dar ya da geniş olması fark etmeksizin edinebileceğiniz köşe takımları; farklı renk, desen ve tasarımlarıyla Enza Home’un uzman ellerinde hayat buluyor. Birbirinden şık ve kullanışlı yapılarıyla öne çıkan modeller, salonların atmosferini kolayca değiştirebiliyor.

Her Salon Boyutuna Uygun Köşe Takımı Modelleri

Evinde yatıya kalacak misafirleri için fazladan yatağı olmayanlar ve köşe takımlarını yatak olarak da kullanmak isteyenlere uygunluk sunan Toronto köşe takımı, modern ve fonksiyonel tasarımıyla gereksinimlere yanıt veriyor. Yataklı ve sandıklı modülleri sayesinde misafirler için kolaylıkla değerlendirilebilen model, odalardaki eşyalar için de ideal bir depolama alanıyla geliyor. Kendine özgü çizgilere sahip dekoratif kırlentleriyle salonunuzda değişim rüzgarı estirebilecek ürün, 14 santimetrelik 36 DNS sünger kullanımıyla fark yaratıyor.

Ahşap tutkunlarını cezbedebilecek ayak yapısı ve takımla uyumlu berjeriyle ön plana çıkan Rebecca köşe koltuk takımları, özel dokulu lüks kumaşının getirdiği zarafeti ergonomik tasarımla bir araya getiriyor. Modern ve yeni nesil mobilyalarla donatılan salonlar için rahatlıkla tercih edilebilecek model, her zevke uygun kırlentleriyle beğeni topluyor.

Salonunuzda Yenilik Düşündüğünüzde Enza Home Yanınızda

Salonundaki mobilya yerlerini değiştirerek düzenli olarak yenilik isteyenlere hitap eden City köşe koltuk takımı, şehir hayatının konforunu evlere taşıyor. Modüler yapıdaki köşe koltukları sayesinde çok sayıda farklı köşe oluşturma imkanı tanıyan ürün, modern ve sade tasarımıyla odaların, olduğundan daha ferah görünmesini sağlıyor. Yüksek ayak yapısı aracılığıyla temizlik sırasında kullanıcısına kolaylık sağlayan City, sehpalı puf, sehpa modülleri ve büyük puf seçeneklerine sahip olmasıyla dikkat çekiyor. Dilediğiniz parçayı haricen almanızı mümkün kılan model, kendine has havası olan salonlar yaratmanız için sizleri bekliyor.

Konforu ön planda tutanların değerlendirmeye alabileceği takımlar arasında Atlantis köşe takımı da yer alıyor. Özel kumaşlı ve yüksek konforlu minderleri sayesinde günün yorgunluğunu kısa sürede atabilmenize olanak veren ürün, ahşap yapıdaki ceviz renk ayaklarıyla şıklığı, sade biçimde yansıtmayı başarıyor. Zengin kırlent uygulamaları ile odaların görünümüne büyük katkıda bulunan Atlantis köşe takımı, salonlara canlılık getiriyor.

Enza Home ile Salonlarınızı Sıradanlıktan Kurtarın

Yenilikçi ve çağdaş tasarımıyla mütevazılığı şıklıkla buluşturan Boogie Köşe Koltuk, aileniz ve sevdiklerinizle bir arada olduğunuz zamanların daha keyifli geçmesi için ortam hazırlıyor. S yay kullanımı ve 14 santimetrelik 34 DNS süngerleriyle konforu her an yaşamanıza imkan tanıyan ürünü kol kullanımları sağ ya da sol şeklinde değiştirilebiliyor. Değişik form, desen ve boyutlarda üretilen kırlentleri ile salonunuza renk katacak Boogie, renk alternatifleriyle beklentileri karşılıyor.

Salonunuzda benzersiz değişiklikler yapmak arzusundaysanız tercihinizi, yurt içi ve yurt dışındaki 125 mağazasında 2000’e yakın farklı ürünüyle kullanıcılara ulaşan Enza Home’dan yana kullanabilirsiniz. Çok sayıda ürün seçeneğini incelemek için size en yakın Enza Home satış noktasını ziyaret edebilir, beğendiğiniz modelleri kolaylıkla edinebilirsiniz.

Altının gramı 132 liranın üzerini gördü Ekonomi Başbakan Yıldırım: Vatandaşlarımız sakin olsun... Ekonomi Ekonomi Koordinasyon Kurulu toplanıyor Ekonomi New York borsası “karışık“ kapandı Ekonomi