Gözler Deniz Baykal'da

CHP ve MHP'nin Cumhurbaşkanı adayı arayışları sürerken, kulislerde konuşulan isimler arasında Deniz Baykal'ın da adı bulunuyordu. Ancak iki parti ortak adaylarının Ekmeleddin İhsanoğlu olduğunu açıkladı. Gözler ise Deniz Baykal'a çevrildi.

Abone ol

Ülke gündemini uzun süre meşgul eden Cumhurbaşkanı adaylığı konusunda ortak hareket etme kararı alan CHP ve MHP sürpriz adayını açıkladı. Merakla beklenen o isim Ekmeleddin İhsanoğlu oldu.

İki partinin ortak adayı kulislerde önce şaşkınlık ardından tepkilere neden oldu. Şaşkınlık yaşayan isimlerden biri de, adı adaylar arasında anılan, eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'dı.

Vatan'a konuşan Baykal, pek renk vermedi, ancak memnuniyetsizliğini de ima etti. 'Kılıçdaroğlu veya parti yönetiminden kimsenin kendisiyle görüşmediğini' söyleyen Baykal, çok sayıda tepki telefonu aldığını belirtti. Arayanlar 'Hayret, üzüntü ve tepkisini' dile getiriyordu.

Kulislerde 20 milletvekilinin bir araya gelerek başka bir aday çıkarıp çıkarmayacağı, çıkarırsa bu ismin kim olacağı konuşuluyor. Adaylık başvuru süresi ise 3 Temmuz günü saat 17'de sona eriyor.

ulusalkanal.com.tr

Bahçeli'nin İhsanoğlu memnuniyeti Gündem TMSF'den Alp Gürkan'a şok karar! Gündem Taşeron sisteminde belediyenin suçu sabit Gündem IŞİD kadın kılığında! Gündem