Antalya'da judo festivali

Avrupa Judo Federasyonu tarafından bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Judo Festivali, 12-21 Mayıs tarihlerinde Antalya’da yapılacak.

Abone ol

Avrupa Judo Federasyonu tarafından bu yıl ilk kez düzenlenecek Judo Festivali, Antalya’da yapılacak.

12-21 Mayıs'ta yapılacak olan Judo Festivali’nin basın toplantısı dün yapıldı. Toplantıya Avrupa Judo Federasyonu Başkan Yardımcısı Michal Vachun (miçal vaçun) ve Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Fatih Uysal’ın yanı sıra Judo camiasından bir çok isim de katıldı.

Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Fatih Uysal, Türkiye’nin son zamanlarda spor alanında önemli organizasyonlara imza attığını vurguladı.

"Biz de judo olarak büyük organizasyonları ülkemize almak için çaba gösteriyoruz. İki yıldır Samsun’da dünyanın en iyi judokalarının katılımıyla Grand Prix düzenliyoruz. Nazım Canca Turnuvası ile EJU Ortak Çalışma Kampı’nı da Antalya’da organize ediyoruz. Judo Festivali kapsamında Olimpik Çalışma Kampına 30 ülkeden 450’nin üzerinde sporcu katılacak. Aynı tarihlerde düzenlenecek hakem ve antrenör seminerine katılacak isimlerle birlikte sayı 1000’i aşacak. Festivale ülkelerin en üst düzey yöneticilerinin katılması Türk judosu ve Türkiye için çok önemli bir tanıtım olacak"

Avrupa Judo Federasyonu Başkan Yardımcısı Michal Vachun ise böylesine güzel bir aktiviteyi duyurmaktan dolayı çok mutlu olduklarını söyledi.

"Buradaki amaç tüm judo ailesini bir araya getirmek. Antalya böylesine önemli ve büyük bir organizasyonu düzenlemek için uygun bir lokasyon"

ulusalkanal.com.tr

"Kasımpaşa Maçından Puan Almak İstiyoruz" Spor Semih Fenerbahçe maçında oynayacak Spor Galatasaray ve Fenerbahçe'ye ceza! Spor Ya tamam ya devam maçı! Spor