Antalya'da 3. Sokak Hayvanları Festivali başladı

Antalya Sokak Hayvanları Festivali başladı. Muratpaşa Belediyesi tarafından bu yıl 3'üncüsü düzenlenen festival renkli görüntülere sahne oldu.

Abone ol

Antalya Muratpaşa Belediyesi "Sokakta Sahipsiz Hayvan Kalmasın" diyerek başlattığı "Sokak Hayvanları Festivali"nin 3'üncüsü başladı.

Havanın sıcak olması festivale ilgiyi artırdı. Çocuklarına hayvan sevigisini aşılamak isteye ailelerin adresi de "Sokak Hayvanları Festivali" oldu.

Falez 2 Park'ta yapılan festival kapsamında gün boyunca bir çok etkinlik yapıldı. Dans gösterileri, oyunlar, ödüllü yarışmalar ve çekiliş yalnızca birkaçıydı.

Festivalin amacı sokak hayvanların sahiplenilmesini sağlamak. Sahiplenen sokak hayvalarının bir yıllık veteriner masraflarını da belediye üstleniyor. Festival, ilk günden amacına ulaştı bile...

Destan sokakda doğdu ancak artık onun sıcak bir yuvası oldu.

Peki, sokak hayvanlarına sahip çıkmak isteyenler ne yapmalı?

Haber: Devrim Dönmez Koçak

Kamera: Merve Demirağ

ulusalkanal.com.tr

Ecem'siz 3 ay geçti! O müteahhit her yerde aranıyor Yurt FETÖ'nün darbe girişiminde vuruldu, yürüyebilmek için 7 operasyon geçirdi Yurt Mahmutbey Gişelerdeki serbest geçiş sistemi 20 Kasım'da açılıyor Yurt TIR otobüse çarptı: Onlarca yaralı var Yurt