İstanbul'un kurtuluşunun 94. yıl dönümü

İstanbul'un düşman işgalinden kurtuluşunun 94'üncü yıldönümünde, Türkiye Gençlik Birliği, Türkiye Liseliler Birliği, Cumhuriyet Kadınları Derneği, Atatürkçü Düşünce Derneği, CHP ve Vatan Partisi üyeleri Dolmabahçe'de biraraya geldi. Ortak açıklamada bağımsızlık ve anti-emperyalizm vurgusu yapıldı.

Abone ol

İstanbul'un kurtuluşunun 94'üncü yıl dönümü, bazı sivil toplum kuruluşlarınca Dolmabahçe'de kutlandı.

68'liler Birliği Vakfı öncülüğünde yapılan basın açıklamasına Türkiye Gençlik Birliği, Türkiye Liseliler Birliği, Cumhuriyet Kadınları Derneği, Atatürkçü Düşünce Derneği, Cumhuriyet Halk Partisi ve Vatan Partisi üyeleri de destek verdi.

İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından kitle adına basın açıklaması yapan 68'liler Birliği Vakfı Başkanı Namık Kemal Boya, geçmişten günümüze emperyalizme karşı mücadelenin sürdüğünü kaydetti.

Ardından konuşan TGB İstanbul İl Başkanı Okan Özkan da, bağımsızlık ve anti emperyalizm vurgusu yaptı.

HABER: MESUT TÖRÜN - KAMERA: ŞENGÜL DERİN

ulusal.com.tr

Mangal kömüründe pişen hayatlar Gündem Tütün üreticileri İstanbul'da! "Amerika'ya çalışmayı bırakın! Yerli ve milli tütüne sahip çıkılsın" Gündem Müftülere nikah yetkisi kabul edildi! Cumhuriyet Kadınları Derneği: Teklif Anayasaya aykırı Gündem Karadeniz, Marmara ve Akdeniz'de tatbikat! Savaş şartları eğitimi yapıldı Gündem