"17'nci Uluslararası Ölüdeniz Hava Oyunları Festivali" Fethiye'de yapılacak

"17'nci Uluslararası Ölüdeniz Hava Oyunları Festivali" gelecek hafta Fethiye'de yapılacak. Adrenalin tutkunlarının dört gözle beklediği festival için geri sayım sürüyor. En iyi akrobasi pilotlarının bir araya geleceği festivale katılımın yoğun olması bekleniyor.

Abone ol

Kuş adam, base jump ve yamaç paraşütü tutkunlarının göklerle buluşacağı etkinliğe sayılı günler kaldı.

Muğla'da Fethiye Belediyesi öncüllüğünde bu yıl 17'ncisi düzenlenecek olan festival dünyada bu formatta düzenlenen ender festivaller arasında.

Her yıl en iyi akrobasi pilotlarına ev sahipliği yapan hava oyunları festivalinin hazırlıkları tamamlandı. Dünyadaki en iyi atlama parkuru olan Babadağ, yerli ve yabancı deneyimli pilotların yanı sıra yamaç paraşütü eğitimi almış üniversite öğrencilerini de ağırlamaya hazır...

Geçen yıl ki festivalde yaklaşık 4 bin uçuş yapılmıştı. 20 ülkeden 350 pilotun katıldığı festivalde, 35'i dünyaca tanınan akrobasi pilotu yer almıştı.

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, festivalin turizme canlılık kazandıracağını söyledi.

ulusalkanal.com.tr

Siverek’te karantina uygulaması Yurt Anızla birlikte telefon direkleride yandı Yurt Eşini 7 yaşındaki kızının yanında, elleriyle boğdu Yurt Eski koca dehşeti: 1 ölü, 2 yaralı Yurt