''Bu paket yasalaşamaz''

DİSK ve KESK öncülüğünde bir araya gelen emek ve meslek örgütleri Meclis’te görüşmelerine devam edilen İç Güvenlik Paketine karşı açıklama yaptı. Bazı milletvekillerinin de katıldığı basın toplantısında tasarının yasalaşmaması için mücadele çağrısı yapıldı.

Abone ol

Emek ve meslek örgütleri, Mecliste görüşülen iç güvenlik paketine karşı sonuna kadar mücadele edeceklerini açıkladı.

KESK ve DİSK’in çağrısıyla Mülkiyeliler Birliği’nde bir araya gelen emek ve meslek örgütleri Meclis’te görüşülen İç Güvenlik Paketi’ne karşı tepkilerini dile getirdi. Bazı milletvekillerinin de katıldığı basın toplantısında İç Güvenlik Paketi’ne karşı mücadele çağrısı yapıldı.

KESK Genel Başkanı Lami Özgen, yasa tasarısının ezilen ve hakkını arayan bütün kesimlerin güvenliğini tehdit ettiğini belirtti.

Türk Tabipleri Birliği Merkez Konseyi Başkanı Beyazıt İlhan, emek örgütleriyle birlikte yasa tasarısına karşı mücadele edeceklerini vurguladı.

Açıklamaya CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan da katıldı. Tezcan, parlamento dışı mücadelenin de zorunlu olduğunu söyledi.

Açıklamanın ardından Meclis’in önüne geçen emek ve meslek örgütleri açıklamayı burada da tekrarladı.

ulusalkanal.com.tr

Taşeron işçi her yerde köle Ekonomi Grevdeki işçiler halaylar eşliğinde yol kapattı Ekonomi Gaziantep'te tansiyonlar yükseldi Ekonomi İnşaatlar bir işçinin daha canını aldı Ekonomi