Başkentte 1 Mayıs trafiği

Başkentte 1 Mayıs trafiği oldukça yoğun geçiyor. Çalışma Bakanı Faruk Çelik önce Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay'ı ardından da KESK Genel Başkanı Lami Özgen'i makamında ağırladı.

Abone ol

1 Mayıs öncesi Başkent'te trafik oldukça yoğundu.

Çalışma Bakanı Faruk Çelik sendikalarla, 1 Mayıs için yapılan alan tartışmalarını masaya yatırdı. Bakan Çelik önce, 1 Mayıs'ı İstanbul Kadıköy'de kutlama kararı alan Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay'ı ağırladı.

Basına kapalı yapılan toplantının ardından Türk-İş Başkanı açıklama yaptı, "Bizim yapımız, tabanımız müsaade alınmayan bir yerde 1 Mayıs'ı kutlamak istemiyor" ifadelerini kullandı.

Atalay, "hiç bir şey 1 Mayıs'ın önüne geçmemeli, dağlar kadar sıkıntımız var. 1 Mayıs'ta bu sorunları, başta Kadıköy olmak üzere alanlarda haykıralım." dedi.

Çalışma Bakanı Faruk Çelik, Türk-İş'ten sonra KESK Genel Başkanı Lami Özgen'i ağırladı. Basına kapalı geçen toplantının ardından Lami Özgen de açıklama yaptı. Özgen; "Biz İstanbul'da Taksim Alanında 1 Mayıs'ı kutlayacağız, bütün çalışmalarımızı bu şekilde yürütüyoruz" dedi.

KESK Başkkanı; "Çalışma Bakanlığı, sendikalar ile diğer bakanlıklar arasında köprü görevi yapmalı, Bakanlık üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmeli" dedi.

ulusalkanal.com.tr

İşçi Partisi Antalya'dan Mardan Otel kredi yolsuzluğuna tepki Yurt Antalyalılar Egemenliğine sahip çıktı Yurt Nehre beton döken HES şirketine para cezası! Yurt Kadıköy'de denizden ceset çıktı! Yurt