Kevin Spacey hakkında yeni taciz iddiası: House of Cards dizisinin çekimleri durduruldu

Meksikalı bir aktör daha Kevin Spacey'yi cinsel tacizle suçlarken, Netflix şirketi baş oyuncusu hakkında çok sayıda yeni iddia gelebileceği kaygısıyla iki Oscar ödüllü House of Cards dizisinin yapımını durdurdu

Abone ol

İngiltere Londra'daki Old Vic tiyatrosunun bir çok yapımında rol alan Meksikalı aktor Roberto Cavazos, Spacey'nin bu tiyatronun sanat yönetmeni olduğu 2004-2015 yılları arasında genç erkek aktörleri sürekli taciz ettiğini söyledi.

Cavazos Facebook'a koyduğu notta "30 yaşın altında bir erkek olmak Spacey'nin bize dokunma hakkını kendinde görmesi için yeterli oluyordu" diyor.

Kevin Spacey Pazar günü Amerikalı aktör Anthony Rapp tarafından tacizle suçlanmıştı.

BBC Türkçe'nin haberine göre, Star Trek: Discovery'deki rolüyle bilinen Rapp, 1986 yılında, 14 yaşındayken gittiği bir partide o sırada 26 yaşında olan Kevin Spacey tarafından taciz edildiğini söylemişti.

House of Cards dizisinin aynı zamanda yönetmenliğini de yapan Spacey hemen bir açıklama yaparak, şu anda 46 yaşında olan Anthony Rapp'in iddiaları üzerine, olayı hatırlamadığını ama anlatıldığına göre gösterdiği "uygunsuz sarhoş davranışlarından dolayı samimi olarak özür" dilediğini bildirmişti.

ulusal.com.tr

RTÜK'ten yeni başlayan evlilik programına ceza Medya Gazetecilerin, çalışma koşulları taşeron sistemini aratmıyor Medya Kanal A yayın hayatına son verdi Medya Suzan Avcı otel lobisinde fenalaştı Medya