Meriç nehrinde çok sayıda kayıp var

Edirne'de verilen taşkın alarmı sürüyor. Yağış nedeniyle Tunca ve Meriç nehirlerinin taşabileceği belirtilirken, nehirden kötü bir haber geldi. Edinilen bilgilere göre, Meriç Nehri'nde 20'ye yakın mülteci kayboldu. Mültecilerin Yunanistan'a geçmeye çalıştıkları tespit edildi. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne Valisi Günay Özdemir ve belediye tarafından art arda uyarılar yapılıyor

Abone ol

Meriç Nehri'nde Yunanistan'a geçmeye çalışan 20'ye yakın mültecinin kaybolduğu bildirildi.

BELEDİYE UYARDI

Edirne Belediyesi tarafından Meriç, Arda ve Tunca nehirlerindeki su seviyesinin yükselmesinden dolayı nehir yatakları ve çevresi tehlikeli olabileceğinden vatandaşların can ve mal güvenliği açısından tedbirli ve dikkatli olması gerektiği konusundan uyarıda bulunuldu.

24 SAAT SONRA GELECEK

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, '24 saat sonra sel sularının Edirne'ye ulaşacağını ve su seviyesinin daha da yükseleceğini' söyledi.

VALİDEN AÇIKLAMA

Edirne Valisi Günay Özdemir, taşkına dair yaptığı açıklamada Tunca nehrinin debisinde hafif bir azalma olduğunu söyledi.

Vali Özdemir, vatandaşların uyarılara dikkat etmeleri gerektiğini de sözlerine ekledi.

ulusal.com.tr

Öncü Gençlik'ten açıklama: Mehmetçiğe katil deme özgürlüğü yoktur Gündem Meteorolojiden 1 Nisan için 'yaz' sürprizi (İstanbul hava durumu) Gündem Çiftlik Bank uygulamasından bu mesajlar atıldı Gündem 3 terörist etkisiz hale getirildi, 95 mayın-EYP imha edildi Gündem