Kuzey Güney ekranlara geri döndü! Kuzey Güney hangi gün hangi kanalda yayınlanacak?

Yayınlandığı zaman çok sevilen ve reyting rekorları kıran dizi Kuzey Güney'in tekrar yayınlanmaya başlanacağı duyruldu. Kuzey Güney hangi kanalda yayınlanacak? Kuzey Güney saat kaçta yayınlanacak? Kuzey Güney hangi günler yayınlanacak?

Abone ol

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ, Buğra Gürsoy, Öykü Karayel'in paylaştığı Kuzey Güney dizisi dün akşamdan itibaren Kanal D'de tekrar yayınlanmaya başladı.

Artık her çarşamba saat 22.45'te Kanal D ekranlarında seyircisiyle buluşacak olan dizi sosyal medyada da gündem konusu oldu.

Yolları ayrı, hedefleri farklı, hedeflerine ulaşmak için izledikleri yöntemleri farklı, zıt karakterlere sahip, tek ortak noktaları aşkları Cemre olan iki kardeşin hayatta var olabilmek için verdikleri zorlu mücadelenin hikayesinin konu alındığı Kuzey Güney güçlü oyuncu kadrosu ile dikkat çekiyor.

ulusal.com.tr

Survivor'da Sercan ile Nisa aşk mı yaşıyor? Acun Ilıcalı açıkladı! Sercan, Barış'la bu yüzden mi kavga etti? Medya Bugün Kanal 7 yayın akışında ne var? 9 Nisan Perşembe 2020 Kanal7 yayın akışı... Bu akşam Aşk Bir Rüya var mı? Medya Bugün TV8 yayın akışında ne var? 9 Nisan Perşembe 2020 TV 8 yayın akışı... Bu akşam TV8'de Survivor var mı? Medya FOX yayın akışı... 9 Nisan Perşembe FOX ekranlarında ne olacak? Mucize Doktor yeni bölüm mü? Tolgshow yayınlanacak mı? Medya