Kovid-19'u yenen 5 aylık bebek taburcu edildi

Yeni tip koronavirüsle her alanda mücadele sürüyor. Hastanelerimizden umut dolu haberlere her gün bir yenisi ekleniyor. Kütahya'da Kovid-19'u yenen 5 aylık bebek taburcu edildi. Adıyaman'da bir, Manisa'da iki apartmanda, Kütahya'da ise üç köy ile bir mahallede karantina uygulaması başlatıldı.

Abone ol

Ülkemizin salgınla mücadelesi her alanda sürüyor. Hastanelerimizde hastalar yaşama yeniden tutunsun diye yoğun çaba sarf ediliyor. Kentlerimizde salgın yayılmasın diye her türlü önlem anında devreye sokuluyor.

Kütahya'da 5 aylık bebek Kovid-19'u yendi.

O zor sürecin ardından alkışlarla taburcu edildi.

Salgının toplum sağlığı açısından oluşturduğu riski yönetebilmek için sosyal mesafe ve kişisel hijyen kurallarına uyulması hayati önem taşıyor. İşte tamda bu nedenle, Adıyaman'da Karapınar Mahallesi Girik Küme Evleri'nde bulunan bir, Manisa'da Seyrantepe ve Şehitler mahallelerinde bulunan iki apartman karantinaya alındı.

Kütahya'da ise Emet, Aslanapa ve Şaphane ilçelerinde üç köy ile bir mahallede karantina uygulaması başlatıldı. Bu yerleşim birimlerinin girişleri İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince kontrol altına alındı.

ulusal.com.tr

PKK'lı teröristlerce kullanılan sığınakta ilk yardım malzemeleri ele geçirildi Yurt Malatya'da karantina süreci dolan 169 kişi evlerine uğurlandı Yurt O terörist yakalandı Yurt 288 Türk vatandaşı Trabzon'daki yurda yerleştirildi Yurt