İki ilde büyük operasyon: Çok sayıda gözaltı var

İstanbul ve Mersin'de terör örgütü DHKP-C'ye şafak operasyonları düzenlendi. Çok sayıda adrese eş zamanlı yapılan operasyonda 40 kişi gözaltına alındı.

Abone ol

Terör örgütlerine yönelik operasyonlar devam ediyor. İstanbul ve Mersin'de terör örgütü DHKP-C'ye yönelik şafak operasyonu düzenlendi.

Mersin'deki operasyonda kent merkezinde belirlenen çok sayıda adrese eş zamanlı baskınlar yapıldı. Mersin Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri tarafından yapılan operasyona Özel Harekat Timleri de destek verdi

Şafak baskını sırasında DHKP-C terör örgütünün üst düzey yöneticilerin de aralarında bulunduğu 39 kişi gözaltına alındı. Çoğunluğu kadınlarından oluşan şüpheliler sağlık kontrolü sırasında direnince polis zor kullandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Terörle Mücadele ekipleri de Sarıyer'de DHKP-C'ye yönelik şafak operasyonu düzenledi. Sabah erken saatlerde eş zamanlı yapılan operasyon sırasında polis çevrede yoğun güvenlik önlemi aldı.

Fatih Sultan Mehmet ve Baltalimanı Mahallerindeki evlerde arama yapan polis bir kişiyi gözaltına aldı.

ulusalkanal.com.tr

Danışmanları sınava sokun Gündem 2 terörist öldürüldü! Gündem Kahreden an! Gündem Adana'da terör operasyonu!... 17 gözaltı! Gündem