Esad'dan vefa vurgusu

Suriye Cumhurbaşkanı Beşar Esad, Kore Demokratik Halk Cumhuriyeti Dışişleri Bakan Yardımcısını Şam'da kabul etti. Görüşmede Esad; Suriye ve Kore Demokratik Halk Cumhuriyeti'nin gerçek bağımsızlığa sahip olan sayılı ülkelerden oldukları için hedef alındığını söyledi.

Abone ol

Suriye Cumhurbaşkanı Beşar Esad, Kore Demokratik Halk Cumhuriyeti Dışişleri Bakan Yardımcısı Sin Hong Chol ve beraberindeki heyeti Şam'da kabul etti.

Görüşmede Suriye ile ilişkileri geliştirmenin ana politikaları olduğunu belirten Sin, Ulusal egemenliği ve bağımsızlığını korumada Suriye devleti ve halkına her türlü desteği vereceklerini belirtti.

Kore'nin Suriye'den yana olan tutumunun iki ülkedeki ahlaki ilkelerden kaynaklandığını belirten Cumhurbaşkanı Esad ise ulusal onur ve dostlara vefa vurgusu yaptı.

Esad, Suriye ve Demokratik Kore'nin gerçek bağımsızlığa sahip sayılı devletlerden olmalarıyla dünyanın hegemonyacı ve sömürücü güçleri tarafından hedef alındıklarına dikkat çekti.

İki devletin de aynı düşmana karşı, aynı hendekte mücadele ettiklerini belirten Esad; düşmanın Suriye ve Kuzey Kore halklarının ulusal kimliklerini değiştirmeye çalıştığını ifade etti.

ulusalkanal.com.tr

Netanyahu karşıtı gösteri Dünya O kanlı örgüt de IŞİD'e bağlılığını açıkladı Dünya Buzlar eriyince cesetler ortaya çıkıt! Dünya THY'nin o seferleri yeniden başladı! Dünya