Beşiktaş maçına hazırlık

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Avrupa kupalarına çok yakın olduklarını belirterek, "Bunun için çizgimizin altına düşmeden Beşiktaş maçını kazanmak istiyoruz" dedi.

Abone ol

Kardemir Karabükspor, cuma akşamı sahasında oynayacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Antrenman öncesinde gazetecilere açıklama yapan teknik direktör Tolunay Kafkas, Beşiktaş'ın ligin en dinamik ve istekli takımlarından biri olduğunu söyledi.

"Taktiksel açıdan iyi hazırlanmamız gereken bir maç. Belli önlemler alırsak sahamızda taraftarımıza çok iyi bir maç izleteceğimizi düşünüyoruz. Kendimize göre silahlarımız var. Onları iyi kullanma gayreti içinde olacağız. Sahamızda oynamak bizim için büyük bir avantaj. İçeride çok daha iyi ve baskılı oynamaya çalışıyoruz. Avrupa kupalarına çok yakınız. Bunun için de çizgimizin altına düşmeden Beşiktaş maçını kazanmak istiyoruz"

Kafkas, Avrupa kupalarına yaklaştıklarını kaydetti.

"Kardemir Karabükspor Avrupa kupalarına çok yakın. Bunun için çizgimizin altına düşmeden Beşiktaş maçını kazanmak istiyoruz"

Kafkas, takımının genel durumunu değerlendirdi.

"Ligin ilk devresinde durumumuz şimdiki durumumuza göre daha kötüydü. Bir takıma karşı patlayacağız diye düşünüyorum. Umarım bu önümüzdeki ilk maç olan Beşiktaş olur. Taraftarlarımız bu maçta bizi yalnız bırakmasın. Kritik maçlar oynuyoruz. Bu maçlar bizi belli bir yerlere getirebilir. Maça gelecek taraftarlarımıza bayrak vermeyi düşünüyoruz"

ulusalkanal.com.tr

Manchester derbisi City'in Spor Mancini: Yarın gidebilirim Spor Bursa'da yeni dönem Spor Arena'da istifa sesleri Spor