7 yaşındaki Çınar Efe ilk sergisini Eskişehir'de açtı

Türkiye'nin en genç sürrealist ressamı 7 yaşındaki Çınar Efe Buluş, ilk sergisini Eskişehir’de açtı. Minik ressam eserlerinde Salvador Dali, Firida Kahlo, Van Gogk gibi ressamların eserlerini kendi gözüyle tuale aktardı.

Abone ol

İlkokul 2'inci sınıf öğrencisi Çınar Efe Buluş... O yaşıtlarından biraz farklı... Onu yaşıtlarından farklı yapan da resime olan yeteneği.

7 yaşındaki Çınar Efe Buluş Eskişehir'de yaşıyor. 4 yaşından bu yana resime merakı var. Sürreailist çalışmalarıyla dikkat çeken minik ressam, öğretmeninin ve ailesinin de desteğiyle "Benim Gözümden Sanat ve Sanatçı" adlı ilk özel sergisini açtı.

Küçük yetenek, sergilediği eserlerinde, Salvador Dali, Frida Kahlo ve Van Gogh, Picasso gibi ünlü sürrealist ressamların portrelerini ve çizdikleri ünlü tabloları kendi gözüyle tuvale aktardı. Çınar, akrilik boya ile hazırladığı 3 adet soyut tabloyu da sergisinde sanatseverler ile buluşturdu.

Hollandalı ünlü ressam Vincent Van Gogh’un yaptığı çalışmaları beğenen ve sanatçının yolundan gitmek isteyen minik ressamı şimdiden 2’nci sergisini açma heyecanı sarmış durumda.

Sergi Hoşnudiye Mahallesi İstasyon Caddesi üzerinde bulunan bir salonda 1 hafta boyunca sanatseverlere açık olacak.

ulusalkanal.com.tr

Şarkıcı Sıla Gençoğlu ifade verdi Kültür Sanat Aziz Mercurius yer altı şehri turizme açılıyor Kültür Sanat Hababam Sınıfı'nın 41. yılı "arabalı sinemayla" kutlanacak Kültür Sanat Tanju Gürsu son yolculuğuna uğurlandı Kültür Sanat