F Tipi'nin darbe girişiminde şehit olan polis ve vatandaşlar toprağa verildi

Amerikancı darbe girişimi sırasında, şehit olan polis ve vatandaşlar için tören düzenlendi. Şehitlerin naaşı törenlerin ardından toprağa verildi.

Abone ol

F-Tipi Gladyo'nun kalkıştığı darbe sonucu şehit olan polis, asker ve vatandaşlar memleketlerinde son yolculuklarına uğurlandı.

Başkent’te darbe girişiminndeki saldırıda şehit olan 5’i polis 8 demokrasi şehidi ebediyete uğurlandı.

FETÖ'cü askerlerin, Ankara'da Gölbaşı Özel Harekat ve Polis Havacılık Daire Başkanlıklarına yaptıkları saldırıda şehit olan Özel Harekat Şube Müdürü Dursun Acar, memleketi Artvin'de toprağa verildi.

53 yaşındaki Özel Hareket Polisi Akif Altay Burdur'un Çeltikçi ilçesinde Güvenli Köyü'nde sonsuzluğa uğurlandı.

Gölbaşın'daki saldırıya karşı arkadaşlarına destek vermek için Gölbaşı Özel Harekat'a giden Serkan Göker, memleketi Yozgat'ta kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Şehit Özel Harekatı Polis memuru Murat Ellik'i memleketi Erzurum'da binlerce yurttaş karşıladı. Şehit Ellik, kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Aynı saldırıda şehit olan Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığı'nda komiser yardımcısı Seher Yaşar, Ankara'nın Polatlı ilçesinde defnedildi.

Geçici görevdeyken şehit olan polis memuru Muhammet Oğuz, Antalya'da son yolculuğuna uğurlandı.

İstanbul Boğaziçi Köprüsü'nde şehit olan Yılmaz Ercan için Fatih Cami'nde tören düzenlendi. Törene Vatan Partisi ve , Türkiye Gençlik Birliği'nden çok sayıda vatandaş katıldı. Şehit Ercan Edirnekapı Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Haber: Devrim Dönmez Koçak -Kamera: Merve Demirağ

Haber: Mesut Törün - Kamera: İhsan Ulak

ulusalkanal.com.tr

Darbe girişimi İncirlik'teki bombalarının güvenliğiyle ilgili endişe yarattı Gündem ABD'li Senatör Patrick Welch'den Fethullah Gülen itirafı Gündem AKP Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan: Fethullahçı darbe girişiminin arkasında CIA var Gündem Tümgeneral Gökhan Şahin Sönmezateş yakalandı Gündem