Vatan Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Oygür'den Ankara adaylarına çağrı

Vatan Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Tülin Oygür'den tüm Ankara adaylarına çağrı, "GELİN BİR TV KANALINDA ANKARA'YI KONUŞALIM"

Abone ol

AKP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki Türkiye Genç İş Adamları Derneği (TÜGİAD) ziyaretinde yaptığı konuşmada "Bir tek dün Vatan Partisi'nden hanımefendi projelerini açıklamış tebrik ediyorum. Bir kısmına katılmıyorum; ama emek vermiş, helal hoş olsun." demişti. Oygür bugün sosyal medya hesaplarından bir açıklama yaparak Özhaseki'ye teşekkür etti ve tüm Ankara adaylarını kameralar önüne Ankara'yı konuşmaya davet etti.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Tülin Oygür'ün yaptığı açıklamanın tamamı şu şekilde:

Sayın Özhaseki, "100 Adımla Başkent'in 100. Yılına" başlığıyla yayınladığımız programımızı okumuş ve bazılarına katılmadığını belirterek şahsımı tebrik etmiş. Adayları "proje" konuşmaya davet etmiş. Kendisine teşekkür ediyorum. Biz "proje" kelimesini sevmiyoruz ve kullanmıyoruz. "Yapacaklarımız" diyoruz. Ben de onun yapacaklarını okudum. Emekleri için ben de kendisini kutlarım. Sayın Özhaseki başta olmak üzere tüm Ankara adaylarına çağrım şu: "GELİN, BİR TV KANALINDA ya da SOSYAL MEDYA CANLI YAYININDA YAPACAKLARIMIZI ve ANKARA'YI KONUŞALIM."

Amfibi deniz piyadeleri Mavi Vatan 2019 tatbikatından göz kamaştırdı Gündem İzmir Kiraz'da seçim çalışmaları Gündem Muğla'da HDP ile ittifak yapan CHP'ye tepki Gündem Terör tehdidi, ABD desteğiyle devam ediyor Gündem