Şeyma Subaşı ağlarken yaptığı paylaşım ile dikkatleri üzerine çekti! Melisa Ilıcalı nerede?

Fenomen Şeyma Subaşı, ağladığı bir fotoğrafı paylaşarak farklı ülkelerde oldukları için görüşemediği kızını özlediğini anlattı.

Abone ol

Salgın nedeniyle uçuşların durdurulmasıyla kızı ile farklı ülkelerde kalan Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabından göründüğünün aksine çok mutsuz olduğunu takipçileri ile paylaştı.

İtalyan sevgilisi Guido Senia ile 14 gün karantinada kalan ve sosyal izolasyon için evden dışarı çıkmayan Subaşı, dün ağlarken çekildiği bir fotoğrafı paylaşarak üzerine, "Evet güzel oynuyorum dimi Instagram'da sürekli; pozitif olun ve pozitif kalın diye. Gerçekten neden mi kilo verdim, mutsuzum ve depresyondayım. Kızımı görmek istiyorum. Her gün ağlıyorum. Nelerin üstesinden geldim ama bunda elim kolum bağlı. Lanet olsun sana corona!" notunu düştü.

7 yaşındaki Melisa Ilıcalı'nın babası Acun Ilıcalı ile birlikte Dominik'te kaldığı biliniyor.

ulusal.com.tr

Deniz Uğur koronavirüs nedeniyle dayısını kaybetti Yaşam Deniz Baysal mutlu gününü yardım kampanyasına dönüştürdü Yaşam Feyza Çıpa'dan Kutsi hakkında flaş ayrılık açıklaması Yaşam İngiltere Başbakanı Boris Johnson kimdir? Koronavirüse yakalanan ve büyük dedesi Osmanlı kökenli olan Boris Johnson kaç yaşındadır? Yaşam