Eylemlerden “hırsız var“ sesleri yükseldi

Başbakan Tayyip Erdoğan ve oğlu Bilal Erdoğan arasında geçtiği iddia edilen ses kayıtları birçok ilde tepkiye neden oldu. Eylemlerden "Hırsız var" sesleri yükseldi. İstanbul, Ankara ve İzmir'deki eylemlere polisin müdahalesi gölge düşürdü.

Abone ol

İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Trabzon, Aydın, Eskişehir ve Çanakkale...Başbakan Erdoğan ile oğlu Bilal Erdoğan'a ait olduğu iddia edilen ses kayıtlarıyurttaşları harekete geçirdi.

Basınçlı su, biber gazı ve barikatlar...Eylemin adresi Kadıköy Altıyol'daki Boğa Meydanı oldu. İstanbullular, yolsuzluklara karşı AKP İlçe binasına yürümek isteyince tansiyon yükseldi. Polis eyleme katılanlara biber gazı ve basınçlı suyla müdaha etti. Olaylar geç saatlere kadar sürdü.

Benzer manzaralar Ankara, İzmir, Eşkişehir ve Çanakkale'de de yaşandı. Yürüyüş polis engeline takıldı. Yurttaşlar direnince müdahale gecikmedi.

Antalya diğer illerin aksine sakindi. Polisin müdahalesi olmadan eylem yapıldı. Yaklaşık bin kişi "Hükümet istifa" sloganıyla yürüdü.

Kocaeli'de hedef AKP ilçesi binasıydı. Yürüyüşün ardından AKP Hükümeti şarkılarla protesto edildi.

Sakarya ve Aydın'da "Hırsız Var" sesleri yükseldi.

Trabzonlular hem yolsuzluklara tepki gösterdi hem de hükümetin internet sansürüne.

ulusalkanal.com.tr

Abdullah Gül yasayı onayladı Gündem Meclis'te gerginlik Gündem Hocalı Katliamı'nın 22. yılı Gündem Emniyette atamalar devam ediyor Gündem