İnci Okan'dan mesaj var

"Abla çok korkuyorum. Elimi tutar mısın?" sözleriyle akıllara kazınmıştı. Hastaneden gelen görüntüsü ise yüreklerimizi ferahlattı. İnci Okan, 17 saat sonra kurtarıldı. Tedavisinin sürdüğü hastane odasından mesaj gönderdi. "En kısa zamanda aranıza dönme niyetiyle." dedi.

Abone ol

Enkazın altından kurtarılmayı beklerken böyle seslenmişti, yardımına koşan UMKE Görevlisine. Şimdi de hastaneden işte böyle seslendi, Türk Milletine...

16 Yaşındaki İnci Okan, İzmir'deki depremde çöken Rıza Bey Apartmanı'nın enkazı altında kaldı. 17 saat sonra kurtarıldı.

İnci'ye ilk yardım elini uzatan Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi Personeli Edanur Doğan oldu. Doğan, ilk olarak damar yolu açtı. Ardından da onu sakinleştirmek için elini tuttu.

İnci, tedavi gördüğü Ege Üniversitesi Hastanesinden görüntü paylaştı. Yürekleri ferahlattı. İnci'nin bir de mesajı vardı.

ulusal.com.tr

Prof. Dr. Hasan Sözbilir’den yeni deprem iddialarına yanıt: Rant için bazı iddialar ortaya atıldı bunlar yanlış Gündem Prof. Dr. Okan Tüysüz: ''18 kentimiz aktif fay hatları üzerinde yer alıyor'' Gündem Burhan Kuzu son yolculuğuna uğurlandı Gündem Dışişleri Sözcüsü Hami Aksoy: "Her duyurunun ardından itiraz etmesi nafile bir çabadır." Gündem