10 Ocak Salı Samsun'da okullar tatil mi

10 Ocak Salı Samsun'da okullar tatil mi? SAMSUN'da önceki gece başlayan kar yağışı kenti beyaza bürüdü. Kar kalınlığı yüksek bölgelerde 1 metreye ulaştı. 60 mahalle yolu ile yüksek ilçelerdeki grup yollarının büyük bir çoğunluğu ulaşıma kapandı.

Abone ol

10 OCAK SALI SAMSUN'DA OKULLAR TATİL Mİ

Samsun'un bazı ilçelerinde olumsuz hava koşulları nedeniyle yarın eğitime ara verildi.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, kent genelinde kar yağışının etkili olduğu bu nedenle bazı ilçelerde ilk, orta ve lise dereceli okullarda 10 Ocak salı günü eğitime bir gün ara verildiği öğrenildi.

Bu kapsamda ilçe Hıfzısıhha Kurullarınca Kavak, Vezirköprü, Terme, Havza, Asarcık, Ayvacık, Çarşamba'da köy okulları, Canik ilçesinde taşıma merkezli okullar, İlkadım'da Canik ilçesinden taşımalı gelen lise öğrencileriyle yine İlkadım'da Çatkaya ilkokulunda eğitime bir gün ara verildi.

60 MAHALLE YOLU İLE GRUP YOLLARI KAPANDI

Terme İlçesi'nde 50 mahalle yolu ve tüm grup yolları, Bafra İlçesi'nde tüm grup yolları, Alaçam İlçesi'nde Uzunkıraç, Umutlu, Köseköy, Yukarısırganlı, Gülkayası, Vicikler, Demircideresi, Yoğunpelit Mahalle yolları ile bazı grup yolları, Yakakent İlçesi'nde Büyükkırık, Sarıgöl Mahalle yolları, Salıpazarı İlçesi'nde 3 grup yolu, Çarşamba, Ayvacık, 19 Mayıs, Kavak, Havza, Asarcık, Ladik İlçeleri'nde ise yüksek kesimlerdeki grup yollarının çoğu kapalı ulaşıma kapandı. Kapanan yolların açılması için belediye ekiplerinin çalışma sürdürdüğü belirtildi. Öte yandan buzlanmaya karşı karayollarında tuzlama ve solisyon çalışması yapıldı.

273 MAHALLEDE ELEKTRİK YOK

273 mahalleye elektrik verilemezken Meteoroloji 10'uncu Bölge Müdürlüğü vatandaşları ve kamu kurumlarını kar yağışı ve buzlanma konusunda uyardı. Vatandaşlar karla kaplı araçları ve evlerinin önünü küreklerle kendi çabalarıyla açmaya çalıştı. Yolda kalan araç sürücüleri ise araçlarına zincir takmak için çaba harcadı.

ulusalkanal.com.tr

10 Ocak Salı Malatya ve Adıyaman'da okullar tatil mi Gündem İstanbul'da terör örgütünün PKK'nın suikast ve saldırı timine operasyon: Gözaltılar var Gündem 67 yıllık ünlü kebapçı iflas etti Gündem Reina saldırısı harekete geçirdi AVM'lerde yeni dönem Gündem