Şırnak'tan acı haber: 3 şehit, 1 yaralı

Şırnak'taki üs bölgesine teröristlerce ateş açıldı. Çıkan çatışmada 3 asker şehit oldu, 1 asker yaralandı.

Abone ol

Şırnak'ın Bestler Dereler bölgesinde bulunan Elmalı ve Kuyu Tepe üs bölgesine PKK'lı teröristler tarafından saldırı düzenlendi.

Saldırıya üst bölgesinde bulunan askerlerin anında karşılık vermesiyle çatışma çıktı.

Çatışmada ilk bilgilere göre 3 asker şehit olurken, 1 asker de yaralandı. Yaralı asker bölgeden helikopter ile alınarak Şırnak Devlet Hastanesine götürüldü.

Saldırıdan sonra bölgede başlatılan hava destekli operasyon sürüyor. Bölgeye takviye birliklerin de gönderildiği öğrenildi.

TSK'DAN AÇIKLAMA

Türk Silahlı Kuvvetleri yaptığı açıklamada, "16 Nisan 2018 tarihinde Şırnak/Şenoba Kuyu Tepe Üs Bölgesine, bölücü terör örgütü mensupları tarafından gerçekleştirilen silahlı saldırı sonucunda üç kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, bir kahraman silah arkadaşımız yaralanmıştır. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır; yaralanan kahraman silah arkadaşımıza acil şifalar dileriz" ifadelerine yer verdi.

ulusal.com.tr

Sancaktepe'de fabrika yangını: Çok sayıda itfaiye sevk edildi Yurt Mahkemede kendini yaktı! Yurt Van'da uyuşturucu operasyonu Yurt İETT otobüsüne hafriyat kamyonu çarptı! Yaralılar var Yurt