İçişleri Bakanı Soylu'dan yerel seçim açıklaması: Arkadaşlarımız teyakkuz halinde

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Seçim Bölge Güvenlik Toplantısı nedeniyle İzmir'deydi. Soylu, "Seçim Güvenliğine ilişkin bölgelerde tedbirler alınmaya başlandı." dedi

Abone ol

31 Mart Yerel Seçimleri yaklaşıyor. İlgili bakanlıkların hazırlıkları da hızlandı.

İçişleri Bakanlığının düzenlediği Seçim Bölge Güvenlik Toplantısının bir yenisi İzmir'de yapıldı. Toplantıya İçişleri BakanıSüleyman Soylu başkanlık etti.

Toplantıda, İzmir İl Jandarma Komutanı, İl Emniyet Müdürü ve 11 vali hazır bulundu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu seçime yönelik alınacak tedbirlerin 3 başlıkta değerlendirdiklerini ve bakanlık bünyesinde seçim koordinasyon komisyonu oluşturduklarını dile getirdi.

Bakan Soylu seçim iklimini bozmak isteye bir iradenin olduğunu söyledi.

Yerel seçim sürecinde en çok olayların Muhtarlık seçimlerinde olduğunu belirten Soylu, rakibini tehdit eden muhtar adaylarına muhtarlık yaptırmayacaklarını ifade etti.

Seçim döneminde sosyal medyada spekülasyon yaprak seçim sonucunu etkilemeye çalışanlara karşı ve siber saldırılara karşı da gerekli önlemler alınacak.

HABER: ÖZGÜR DOĞU SAYMAZ – KAMERA: AKIN KARA

ulusal.com.tr

Vatan Partisi Kars Adayı Tuncay Mutluer: Yarım kalan hizmetleri tamamlamak için geliyorum Gündem Adana mutabakatı Haber Merkezi'nde masaya yatırıldı Gündem Milli Savunma Bakanı Akar'dan yeni askerlik sistemi açıklaması Gündem Irak'ın kuzeyindeki askeri üs bölgesine saldırı Gündem