Ahmet Davutoğlu'na zor sorular

Emekli Konsolos Vahit Özdemir siyaset kulislerini hareketlendirecek bir iddiayı gündeme getirdi. Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ile eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Konya buluşmasının aydınlatılmasını istedi. Açık mektup yazan Özdemir, Davutoğlu’na zor sorular yöneltti.

Abone ol

Davutoğlu’na ABD desteğine dikkat çekti. Konya buluşmasına değindi.

Emekli Konsolos Vahit Özdemir, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ile ilgili çarpıcı iddialarda bulundu. Özdemir, Davutoğlu ve Babacan’ın parti girişimlerinin ABD tarafından desteklendiğini söyledi.

Emekli konsolos Davutoğlu’na yanıtlaması için çok sayıda soru da yöneltti. Eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Davutoğlu’nun 2016 Haziran ayında Konya’da buluştuğunu belirtti. Özdemir bu görüşmenin aydınlatılması gerektiğini ifade etti.

"Davutoğlu döneminde yaşananlar ortada." diyen Özdemir, Rus uçağının düşürülmesine vurgu yaptı. Özdemir "Dışişleri Bakanlığı’nda FETÖ yapılanması da ayrı." ifadelerini kullandı.

ulusal.com.tr

Erdoğan ile Libya Başbakanı'ndan ortak basın toplantısı: Libya'yı kan ve gözyaşına boğanları tarih yargılayacaktır Gündem DHKP/C'nin terör için kültür-sanat döngüsü İçişleri Bakanlığı raporunda Gündem Doğu Perinçek’ten HDP’lilerin vekilliklerinin düşürülmesi hakkında açıklama: Bu bir başlangıçtır, HDP kapatılmalıdır Gündem Milletvekilliği düşürülen Enis Berberoğlu'ndan açıklama Gündem