Polis yine bir siyahi vurdu

Amerika yine polis şiddetiyle gündemde. Güney Carolina eyaletinde bir polis memuru silahsız bir siyahi vatandaşını arkasından sekiz el ateş ederek vurdu. Polis memuru cinayet suçlamasıyla tutuklandı.

Abone ol

ABD'nin Güney Carolina eyaletinde, silahsız siyahi bir kişiyi arkasından 8 el ateş ederek öldüren polis, cinayet suçlamasıyla tutuklandı.

Eyalet polisi dedektifleri, olaya ilişkin video kaydını izledikten sonra, Michael Slager adlı polisin yakalanmasına karar verdi.

Cumartesi günü yaşanan olay, polisin ön farlarından biri bozuk olduğu için Walter Lamer Scott'un aracını durdurmasıyla başladı. Olay anının yayımlanan görüntülerine göre, kısa bir itiş kakışın ardından Scott polisten kaçmaya başladı. Polisin arkadan birkaç el ateş etmesinin ardından Scott yere düştü.

Polis memuru Slager daha önce verdiği ifadesinde, Scott'un şok tabancasını aldığını ve kendisini korumak için ona ateş ettiğini iddia etmişti.

ulusalkanal.com.tr

Devlet balıkların peşine düştü Gündem 15 Nisan rahatsızlığı iletilecek Gündem AKP'nin aday listesini kim hazırladı? Gündem AKP'de iki aday çekildi Gündem