Engin Özkoç tartışmasına değindi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İdlib'deki Ankara-Moskova uzlaşısını Rusya'yı suçlayarak eleştirdi. "Putin anlaşmayı önümüze koydu, imzaladık" iddiasında bulunan Kılıçdaroğlu, sınır ötesinde PKK ile mücadele eden Türkiye'nin Suriye'de olmasına da tepki gösterdi. CHP lideri Erdoğan'a “Bizim Suriye'de ne işimiz var” sorusunu yöneltti.

Abone ol

CHP, mutabakatı eleştirmeye devam ediyor.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında konuştu. Kılıçdaroğlu’nun gündeminde Türkiye ve Rusya arasında imzalanan mutabakat vardı. Kılıçdaroğlu, İdlib'de tansiyonu düşüren mutabakatı eleştirdi.

Kılıçdaroğlu, konuşmasında sınır ötesinde PKK ile mücadele eden Türkiye’nin Suriye’de olmasına da tepki gösterdi.

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç’un Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ı hedef alan sözlerine de değindi Kılıçdaroğlu.

Kılıçdaroğlu, "Erdoğan'ın bana yönelik olan, burada söylenmesi mümkün olmayan belli cümleleri kullanarak bana hakaret etmesini asla kabul etmiyorum. Grup Başkan Vekilimiz aynı cümleleri kullanarak cevap verdi. Biz kavga etmiyoruz. Biz parlamentoda kavga istemiyoruz." dedi.

Kılıçdaroğlu’nun gündeminde Libya’da şehit düşen MİT görevlilerini ifşa ettikleri için tutuklanan Gazeteci Barış Pehlivan ve Barış Terkoğlu da vardı. "Sivil darbe" iddiasında bulundu.

Kılıçdaroğlu, "Bir sivil darbe süreci içindeyiz. Oda TV'nin okunmasını nasıl engelleriz bunun mahiyeti yapılıyor. 26 Şubat'ta Erdoğan Oda Tv ile ilgili düğmeye basıyor" ifadelerini kullandı.

ulusal.com.tr

Metin Topuz ve Osman Kavala hakkında karar Gündem Bahçeli’den mutabakat açıklaması: Önemli bir adım atılmıştır Gündem Kızı dağa çıkarılan Mehmet Laçin, yeniden nöbete başladı Gündem Doğu Perinçek: Gül ve Babacan aynı Atlantik'in siyasi unsurları Gündem