Kampüste yangın

Sakarya Üniversitesi'nde şarz cihazından kaynaklandığı tahmin edilen bir yangın çıktı. Can kaybının yaşanmadığı yangında öğrencilerin ödül aldığı güneş ve hidrojen enerjisiyle çalışan arabaları yandı.

Abone ol

Sakarya Üniversitesi'nde şarj cihazından kaynaklandığı tahmin edilen bir yangın çıktı. Can kaybının yaşanmadığı yangında öğrencilerin ödül aldığı güneş ve hidrojen enerjisiyle çalışan arabaları yandı.

Sakarya Üniversitesi’nin Esentepe Kampüsü’nde Teknik Eğitim Fakültesi Mekanik Atölyesi'nde yangın çıktı.

Yangın akşam saatlerinde öğrencilerin araç üretimi üzerinde çalıştığı sırada meydana geldi. Şarz cihazından kaynaklandığı tahmin edilen yangın korku dolu anlara neden oldu.

Öğrenciler yangına önce kendi imkanlarıyla müdahale etti. Ancak alevler yükselince ihbar üzerine olay yerine sevk edilen çok sayıda İtfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Yangın sırasında içeride bulunan öğrenciler dışarıya kaçarak kurtulurken yangın yaklaşık yarım saatte kontrol altına alındı.

Can kaybı yaşanmadı. Ancak ögrencilerin yaptığı ve birçok yarışmada ödül kazanan Güneş enerjisiyle çalışan SAGUAR ve hidrojen ile çalışan arabalar yandı. Elektrikle çalışan bir araba ise kurtarıldı.

ulusalkanal.com.tr

Para vermeyince boğazını kesti Yurt 3 üniversite bitirdi ama kazma- kürek çalışıyor Yurt 19 yaşındaki Emine ölü bulundu Yurt Kız yurdu bahçesinde intihar Yurt