Hem kurala uymadı, hem uyaranlara saldırdı

Maske takmadığı için kendisini uyaran market çalışanlarına saldırdı. Saldırgan hakkında kurallara uymamaktan işlem yapıldı. Olaydan kimse şikâyetçi olmayınca maskesiz vatandaş serbest bırakıldı.

Abone ol

Maske takmadığı için uyarıldı, ortalığı birbirine kattı, market çalışanlarına saldırdı.

Olay İstanbul Avcılar’da yaşandı. O anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Mustafa Ü., bir markete maskesiz girdi. Bir süre sonra market çalışanları durumu fark etti. Kurallara uymayan vatandaşı uyardı.

Mustafa Ü. bu duruma sinirlendi. Reyonlarda bulunan bakliyat poşetlerini market çalışanı ve kısmi görme engeli olan Osman Y'nin üzerine attı.

Bir süre arbede yaşandı. Ardından saldırgan marketten uzaklaştı.

Market görevlileri durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri gitti. Güvenlik kameraları incelendi. Polis, zanlıyı kısa sürede yakaladı.

Hakkında kurallara uymamaktan adli ve idari işlem yapılan Mustafa Ü. daha sonra tarafların birbirinden şikâyetçi olmaması üzerine serbest bırakıldı.

ulusal.com.tr

Bakan Selçuk'tan 'Kısa Çalışma Ödeneği' açıklaması Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan Kuzey Makedonya Cumhurbaşkanı Pendarovski ile telefonda görüştü Gündem 20 yurttaşımız ABD’de hayatını kaybetti Gündem Kanada'dan getirilen 203 Türk vatandaşı, Trabzon'da yurda yerleştirildi Gündem